Blueberry Muffin Tea

Mellanlandar hemma efter skolan innan det är dags att bege sig till jobbet. Tvättar just nu för fullt och mellan tvättarna surplar jag på lite te (Blueberry Muffin), har ni testat det? Himlans gott! Nej nu måste jag fortsätta, tvätten kallar. Ha en härlig fredag allesammans!

Sandalett Bio

En trend som jag tror kommer slå igenom i vår är sandalerna, eller man kanske ska kalla dem för tofflor. Vi såg dem redan nu i somras men jag tror att vi kommer att få se ännu mer av dem 2014.  Sandalerna på bilden hittar ni här och kostar 399 kr.

Grey

Fyllde på min höstgarderob med den här tröjan från Zara i förra veckan. Grått känns helrätt den här hösten och den värmer gott vill jag lova!

Nu tändas tusen juleljus . . .

1. Åhléns, 2. House Doctor, 3. Granit, 4. By Rydéns, 5. Åhléns, 6. Ica Maxi, 7. Granit, 8. Åhléns, 9. Granit

Första advent närmar sig med stormsteg och innan man vet ordet av det lyser det i vartenda fönster. Jag kan inte låta bli att älska det! Här kommer lite tips på fina ljusstakar och belysningar som jag kommer att ta en närmre titt på inför söndag. Ljusstaken från ByRydéns är jag helt förälskad i och den hade passat så fint i våra höga fönster!

Coat and pants – H&M, Scarf – Acne, Sweater – Gina Tricot, Bag and shoes – Zara

Fick förfrågan från den här gulliga tjejen för några veckor sedan om vi inte skulle mötas upp och ta lite outfitbilder. Självklart ville jag det och ovan finner ni resultatet. Jag trivs väl inte särskilt jättebra framför kameran men jag försöker vänja mig vid det för jag gillar att kunna inspirera med lite outfitbilder i bloggen ibland. Tänk om man kunde ha sådana proffsiga bilder i bloggen varje dag! Tack Karolina 🙂