Rutor.

Den här rutiga halsduken kommer att få värma mig i höst de dagar jag vill känna mig lite mer uppklädd. Snygg och superskön! Ni hittar den på Åhléns.

Plugg & Planering

 

Fick vakna upp bredvid min underbara man imorse. Lyx på hög nivå! Cirka tre veckor kvar nu, sen är vi sambos igen, som jag längtar! Tyvärr var jag tvungen att plugga hela dagen men en stor och mysig frukost hann vi med iaf. Nu ikväll har jag legat och planerat lägenheten och letat möbler och inredning! Det finns så mycket fint men jag tror jag vet hur jag vill ha det, sen ska jag bara få med herrn i huset också. Han brukar gilla min stil i hemmet men en komatta har han sagt ett stort nej till :p Så jag försöker tänka om lite. Nu ska jag vila huvudet från alla tankar och titta på Idol innan det är dags att sova. Imorgon väntas plugg igen. Tenta på onsdag!

Blue Snakeskin

Har suktat efter den här väskan sedan den trillade in i butikerna, priset tog dock emot lite. Men igår slog jag till då jag hade 20 % rabatt! Precis vad min garderob behövde, en lite mindre väska men ändå inte för liten. Dessutom i äkta läder. Tack H&M 🙂

Just do it!

Ska jag vara ärlig så har jag varit katastrofalt dålig på att ta tag i träningen det senaste! Men idag fick jag ett väldigt peppande sms av min syster som gjorde att jag tog mig ut och sprang. 5,5 km av 21 km är nu avklarade på VeckorRevyns utmaning. Tror ni jag lyckas få ihop till 21 km innan månaden är slut! Wish me luck!