Påskdagen

Idag har jag och Maximilian varit på en liten utflykt med Sanna och Niklas. Vi tog bilen till Lager 157 för lite shopping och mat 🙂 Jag fick med mig ett par lackskor hem från Vagabond. Som jag har suktat efter dessa och så hittade jag dem i min storlek till nedsatt pris. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. När vi var klara i Gällstad åkte vi hem till Sanna och Niklas där det blev grillning, marängswiss och Bingolotto. Jag vann faktiskt 100 kr! Kunde inte ha blivit en bättre påskdag! 😀

 

 

Påskafton

Jag kickade igång påskafton med en löprunda på 6,7 km. Det var lättare än någonsin och trots mycket motvind så gick det undan. Himla härligt 🙂 Resten av dagen bestod av jobb och efter jobbet väntade världens finaste påskägg på mig! Haha blev nästan lite rädd när jag möttes av en rymdraket i köket 😛 Söt han är, min sambo 🙂 På kvällen blev det en himla trevlig förfest hos Malin med vin, champagne och massa annat gott 🙂 

 

 

 

Långfredagen

I fredags var vi som sagt hemma hos mina föräldrar på kvällen. Det bjöds på trerätters, påskäggsjakt och Skype med min saknade syster i Tyskland 🙂 Supermysigt! 

 

 

 

 

Långfredag

De senaste två dagarna har bestått av jobb, träning och mys med tjejerna 🙂 Idag är det långfredag vilket innebär att man ska ha tråkigt därför har vi bokat tvättid och ska städa idag. Haha nej inte hela dagen, vi har även tänkt ta en promenad, gå på bio, kanske ta en lunch på Jensens och ikväll ska vi hem till mamma och pappa 🙂 Mysigt! 

 

Har inte så mycket bilder att komma med idag då det får bli en inspirerande bild på Angelica Blick. Passar perfekt med en färgsprakande outfit såhär i påsktider! 

 

 

Secret Craving

Sedan mitt halvår i LA har jag inte velat ha någon annan body lotion än Victorias Secret. Nu bad jag även mamma att köpa en body wash, body scrub och så självklart den underbara misten. Den får man inte missa! MUMS!