Update

Bloggtorka hej! Men nu är jag här igen 🙂 Har varit fullt upp det senaste. Ikväll är jag hemma hos mamma och pappa tillsammans med min Älskling:) Syrran och Jocke är här också, supermysigt! Imorgon drar vi till Götet igen (jag och Matilda var där igår också och shoppade) men imorgon blir det mest mys och kanske lite shopping 😉 nu ska jag vara social igen, bjuder på en bild på kvällens efterrätt, nom nom nom 😀

 

 

OLGA TROUSERS

Hur snygga är inte paljettbyxorna!? Jag kunde inte låta bli att klicka hem ett par jag också! Perfekt till höstens utgångar 🙂 

 

 

 

Bilden är lånad av Sanne (längst till höger) och hennes blogg hittar ni här!

 

God Morgon

God morgon fina ni! Jag har haft en lugn och skön morgon och ska snart traska in till stan för att kanske shoppa lite, men bara lite 🙂 Sen ska jag hem och laga mat och det ska inte bestå av varken makaroner, spagetti, köttbullar, falukorv eller köttfärs, japp ni läste rätt! Nu ska jag ändra på mina matvanor för det här håller ju inte!! Efter det blir det Bodypump, jag börjar känna mig frisk nu och är grymt taggad på att komma igång med träningen igen. Är ni med mig!?

 

Nyvaken men glad tjej 🙂

 

 

Modefabriken

God eftermiddag kära vänner! Vilket underbart väder det är ute idag! Jag fick konstigt nog VÅRkänslor när jag var ute och gick med Prince innan. Om det ändå kunde ha varit så bra, fast nja, jag vill nog ha lite jul först och gärna en vecka i Åre/Sälen, sen får gärna våren och sommaren komma med en gång! Idag har jag tvättat sofföverdragen, lakanen och alla kuddfodral. Så himla skön känsla nu i efterhand!

 

Nu är det dags att sätta igång med plugget och för en gång skull tar det inte emot lika mycket som vanligt. Boken är väldigt intressant och lärarna i kursen är grymma! Det är även de som har skrivit boken, lite småcoolt tycker jag allt 🙂 Här har ni den, Modefabriken!