Michael Kors = Min :)

I fredags slog jag till så nu är den ÄNTLIGEN min! Jag är käääär! 

Vet inte varför bilderna blev så suddiga? Men men här har ni den iaf 🙂 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workout

Började dagen med 30 min på crosstrainern och så lite styrka på det. Det känns fint! Resten av den här dagen kommer att betså av plugg för imorgon har jag ett tufft prov som väntar. Wish me good luck! 

 

 

Lördagen i San Francisco

På lördagen sov vi ut för att vara pigga och glada till bilresan hem. Vi stannade till vid den berömda Lombard Street innan det var dags att bege sig tillbaka till LA. Väl framme i LA åkte vi till Griffith Observatory som ligger i bergen i Hollywood och tittade ut över hela LA. Helt obeskrivligt vackert!

 

 

Niklas, Julia och Christina 🙂

 

 

Niklas var inte lika sugen på hoppbild 😛

 

 

Vackert!

 

 

Lombard Street

 

 

Niklas enorma bil som Julia och jag körde. Lägg märke till hur bilen står parkerad. Kändes typ som att vi parkerade i 90 graders lutning. Läskigt!

 

 

Los Angeles

 

 

Griffith Observatory

 

 

Trötta tjejer efter sju timmars bilresa 🙂

 

Fredag i SF

Vi började dagen med frukost på Starbucks sedan begav vi oss ut på stan bland alla människor. Det var ju Black Friday och det innebär den största readagen på året i USA. Det märktes, jisses vad folk det var. Vi tog en lunch på Cheesecake Factory som låg högst upp på Macy’s med utsikt över skridskobanan och julgranen vid Union Square. Efter lunchen var alla förutom jag trötta på shopping så de andra gick tillbaka till hotellet medans jag fortsatte att trängas bland människorna. Typiskt mig! Jag tänkte slänga upp lite bilder på det som jag fick med mig hem lite senare. På kvällen testade vi på utelivet i San Fran och fick en grym kväll tillsammans 🙂

 

 

Frulle!

 

 

Julia & Niklas 🙂

 

 

Mysstad

 

 

Någon har shoppat något väldigt roligt! 😀

 

 

Skridskobana mitt i city

 

 

Jönssonligan ;D

 

 

Den här bilden har en mycket rolig och söt historia bakom sig 😛

 

 

Christmas Tree

Värme!

Har legat och stekt nere vid poolen i någon timme idag innan solen försvann bakom grannhuset. Så himla härligt med massa sol och värme igen! Dock är det tråkigt att solen försvinner redan klockan 12 nere vid poolen nu förtiden:( Men nu blir det Skype med min Älskling där hemma:) Resten av dagen kommer bestå av plugg och det tar emot att behöva sitta inne och plugga när LA erbjuder ett sådant fantastiskt väder!