Avskedsfika

Sitter just nu på Louise takterass och har en ”liten” avskedsfika med massa godsaker som söta Matilda har bakat:) Usch vad jag kommer sakna dessa stunder!

Dags för kräftskiva :)

Idag vaknade vi upp i sommarhuset och åt en god frukost. Sedan kom farmor och farfar hit för lite fika och båtåkande. Supermysigt! Nu har vi varit och handlat och laddar för en trevlig kräftskiva tillsammans med Lollo, Palm och deras respektive. Kommer bli en bra kväll! Titta så fint jag har gjort 🙂

Bra dag

Det gick bra på jobbet idag. Jag bjöd på hallonpaj och chokladbollar och det uppskattades;) Efter jobbet åkte jag och syrran ut till sommarhuset där även mamma, pappa, Maximilian och Prince befann sig. Vi åt mammas goda mat och nu har vi varit ute med båten och fiskat. Jag har haft en jättebra dag med andra ord:) Natti!

Sista jobbdagen

Morrn, morrn!

 

Idag var jag uppe med tuppen för att tvätta det sista innan avresa. Jag ska snart ner och ta hand om det sista. Sedan ska jag ut med min lille vovvsing som jag kommer sakna hur mycket som helst! Tur att jag har så snälla föräldrar som tar hand om honom när jag är borta, annars hade jag inte kunnat göra den här resan! Tack mamma och papa 🙂

 

Idag har jag min sista jobbdag på flera månader och det känns jättelustigt! Men det ska bli riktigt skönt med lite semester nu innan skolan drar igång den 29 augusti 🙂 Nu måste jag kila. Ha en bra dag allihop!

 

 

 

Min lilla Prince. Han är världens bästa hund! 

Bridesmaids, grym film!

Filmen var sjukt jäkla bra, det tyckte både jag och Maximilian och jag tror resten av salongen höll med oss! Jisses vad vi garvade! Det var en ”baksmällanfilm” skulle man kunna säga, gillar ni den så kommer ni definitivt att tycka om Bridesmaids. Jag säger bara, den här filmen måste ni se!