10K

2-4Vet ni vad? Igår nådde jag mitt mål för 2015. Att komma upp i 10K på Instagram. Fem dagar för sent haha! Såå kul att det är så många som vill följa mig där. Älskar att få inspirera er med bilder och under 2016 hoppas jag på att kunna utveckla detta ännu mer. Följ med på @emmamelins 🙂

En dag på Venice Beach

Jag skippade att åka in till skolan idag, jag var så sugen på att bara ligga och steka vid stranden så då gjorde jag det:) Jag invigde Venice Beach och guu så fint det är! Där kommer vi ligga fler dagar! Nu har vi precis fått i oss lite mat och när vi har smällt maten så blir det gymmet! Ikväll blir det nog mest chill för imorgon ska vi hyra bil och åka till Universal Studios. Whop, whop!!

 

 

 

Pink Palace

Sådär, nu har jag plåtat vårt lilla palats:) Det är lite kalt här och var, men jag tycker ändå att vi har fått det väldigt fint för att bara vara här i 4 månader:) Vi har döpt vårt lilla hem till Pink Palace. Det är ju trots allt ganska feminimt, men man får ju passa på när man bor tre tjejer 😉 I badrumsskåpet gömmer sig även en rosa hårfön som vi köpte igår och jag älskar den! Här kommer lite bilder!

 

Vardagsrummet

Matsalen

Vardagsrummet

Vardagsrummet, balkongen och vår fina brasa

Badrummet

Badrummet

Badrummet

Ett hörn av vår Walk in Closet

Walk in Closet

Gasspisen

Diskhon

Köket

Balkongen

Balkongen

Visst har vi fått det fint!? 🙂

 

Onsdag

Igår sov vi tills vi vaknade. Jag minns inte när jag gjorde det sist! Vi gick upp och gjorde lite frukost och gick sedan ner till gymmet för ett svettigt gympass. Älskar att vi har ett gym här 🙂 Efter träningen skypade jag med mamma, pappa och Prince och det var jättkul att få prata lite med dem:) Efter det käkade vi och lade oss sedan vid poolen och stekte en stund. På kvällen lagade vi mat och tittade på några avsnitt av Solsidan igen. Jag kommer aldrig tröttna på den serien 🙂

 

Slänger upp två bilder på poolområdet som jag tog i farten 🙂

 

Vår lilla jacuzzi 🙂

Och vår pool 🙂

Tisdag – en beväpnad man + flytt

Nu är jag tillbaka! Det har varit lite dåligt med uppdateringar, men imorgon får vi vårt internet i lägenheten så då blir det andra bullar:) Tills dess får vi använda internet i lobbyn.

 

I tisdags var jag uppe med tuppen då jag skulle till skolan och fixa med mina sista kurser. Innan dess fick jag äntligen checka ut från hostelet, hallelujah! Väl framme i skolan gick de igenom massa om kurser hit och dit och jag upptäcker att de har låst mitt konto där man kan välja kurserna. Kuljul! Sedan gick de runt till en och en och hjälpte en och gav en tips om vad man bör läsa och inte bör läsa. Självklart fick jag hjälp sist! Jag kunde ju inte leta efter kurser under tiden så jag satt och tittade in i en vägg i minst en timme. Jag som bara ville där ifrån och åka till vårt nya hem och fixa med det, men icke! När jag fått hjälp så ska jag äntligen få springa därifrån och slänga i mig mat och sedan bege mig till vårt nya hem. No, no! Då säger de att de har låst dörrarna till skolan då det händer något utanför skola. Mer säger de inte! Då brast det för mig. Jag var redan sen! Mina väskor som jag hade låst in på hostelet fick bara vara där till kl 13 och jag insåg att jag aldrig skulle hinna hämta dem och så hittade jag inte nummer så jag kunde ringa och förklara, som tur var fixade söta Julia det till mig! Mitt konto var låst och om jag inte har 12 units så får jag inte gå på skolan och då hade jag bara valt 4,5 units. Allting gick skit! Vi googlade på vad som hände på skolan och på nyheterna stod det att tre personer hade sett en beväpnad man på området. Det kändes ju inte så jättelugnande! Efter 4,5 timme i skolan fick vi äntligen gå!

 

Allting har flytit på så himla bra, så jag gick och väntade på det här! Men nu är det avklarat så nu ska det nog rulla på bra igen:) Jag vet aldrig hur det var med den beväpnade mannen, om han fanns eller inte, men ingen verkar ha blivit skadad iaf och det är ju det viktigaste 🙂

 

Efter skolan åkte jag till hostelet och hämtade mina väskor, sedan tog jag en taxi till vårt nya HEM! Åååh vad fint det är! Vi skruvade och lyfte och fixade och ordnade tills allting var klart. Sedan gick vi och handlade mat. Tacos blev det såklart;) Sedan satte vi oss i vår underbara soffa med varsin Ben & Jerry’s och tittade på Solsidan. Underbart!