Happy Black Friday!!

Inlägget presenteras i samarbete med iDeal of Sweden och innehåller annonslänkar

God morgon alla shoppingsugna! Ingen lär ju ha missat att det är Black Friday idag. Anar att ni också har blivit bombade med mejl och sms hela veckan från alla olika butiker? Nu kommer jag också bomba er men det här erbjudandet är ju lite för bra för att vara sant. För vet ni, iDeal of Sweden erbjuder 50% på hela deras sortiment!! HUR bra! Så det är bara att ge er in i djungeln av alla underbara skal och klicka hem era favoriter. Direktlänk till mina favoriter här ovan hittar ni här, här och här (affiliate links) 🙂 Happy Black Friday på er!! 

Inlägget innehåller reklam och annonslänkar för iDeal of Sweden 

Hur fina är inte skalen i iDeal of Swedens senaste kollektion? Älskar dem allihop! Min favorit är den ni ser på första och sista bilden, ”Antique Roses”, den känns ju bara så där härligt höstig och fin. Eller hur? 🙂 Dessutom har de fått in superfina power banks och kablar som man kan matcha med sitt skal. De räcker till ca två fulla laddningar, hur bra? Har alltid en med mig i väskan nu och den har fått vara räddaren i nöden många gånger kan jag lova.

Och vet ni vad det bästa är, jag har gått ihop med iDeal of Sweden och fixat att ni just nu får 20% rabatt hos iDeal of Sweden när ni anger koden ”MELIN20” Gäller september ut. Klicka här för att shoppa från nya kollektion och här för att komma direkt till deras power banks 🙂 Happy shopping på er! 🙂 🙂

Summer 2017

1. here // 2. here // 3. here // 4. here // 5. here // 6. here // 7. here // 8. here

Fick en frågan om jag inte kunde tipsa om lite härliga sommarkläder och eftersom jag älskar den här tiden på året gör jag det mer än gärna 🙂 Jag skulle kunna klicka hem varenda en av plaggen ovan. Rosa, gult, rött, randigt, linne, höga shorts, rutigt och volanger känns såååå sommaren 2017. Härligt med lite färg tycker jag, gärna matchat tillsammans. Typ rosa och gult är en så fin kombo! Gillar att budgetkedjorna har så mycket fint inne just nu. Alla plagg här ovan kommer från Zara, Mango och H&M. Förutom väskan då. DRÖMväskan som jag varje dag saknar i min garderob. Den piffar ju upp vilken outfit som helst och passar till varenda tillfälle! Hmrf, dags att slå till snart kanske 🙂

25% hos NA-KD

nakd1nakd2nakd3
Velvet suit – here // Padded Bomber – here // Pink blouse – here // Velvet dress – here // Leopard coat – here // Ruffle blouse – here (affiliate links)

Här kommer ytterligare ett tips för Black Friday! NA-KD erbjuder 25% rabatt på hela sortimentet när ni anger koden: Blackweekend. Gäller 24-28 nov. Hur bra? Ovan ser ni mina favoriter, tror det får bli ett klick på både den svarta och rosa blusen och kanske sammetkostymen. Happy shopping 🙂

Black Friday!

img_4254img_4237img_4250New in – Watch from TRIWA (affiliate link) Get 25% + 5% off when using the code: EXTRA5  

Happy Black Friday på er! Ska ni ut och shoppa något idag? 🙂 Så kul att det blivit så stort här i Sverige också. Första gången jag fick höra om den här dagen var när jag bodde i USA för fem år sedan. Jag sprang runt på stan i San Francisco och brottades med alla amerikaner för att hitta de bästa fynden. Jag hittade faktiskt ett inlägg från just den dagen som ni kan läsa här! Så kul att kolla tillbaka på och jag inser att bloggen har utvecklats lite sedan dess… vilka bilder, haha!

Nog om det! Jag ville egentligen bara kika in och tipsa om att TRIWA har 25% på hela deras sortiment och när ni anger koden: EXTRA5 får ni ytterligare 5% rabatt om ni handlar idag. Bra va? Klicka här för att komma till hemsidan. Happy shopping!